Screendoek met tourniquets

Productbeschrijving

Ons screendoek met tourniquets is na de optie met zuignap ook een eenvoudige en betaalbare oplossing om zonlicht te weren en warmte buiten te houden.

Privacy en Bescherming:
Onze screendoeken zijn een effectieve filter tegen schadelijke Uv-stralen en verminderen de hitte binnen ... , wat resulteert in een comfortabelere en koelere ruimte. Daarnaast bieden de doeken een vorm van privacy, maar blijft er door de openingsfactor van 3-5% wel zicht van binnen naar buiten.

Veelzijdigheid:
Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, onze screendoeken zijn perfect voor verschillende situaties. Gebruik ze in de slaapkamer, woonkamer, kantoorruimte, garagedeur of op het raam van uw caravan op de camping.

Stijlvol en Duurzaam:
Gemaakt van hoogwaardig screendoek materiaal(PVC-coating), zijn onze screendoeken duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik(3 jaar garantie). Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je de keuze hebt welke het beste bij uw interieur of exterieur past.

Bevesteging & Montage:
De tourniquet bevestiging zal op het (hout)kozijn geschroefd moeten worden, zodat de ovale ring in het doek hier overheen valt en vastgezet kan worden door de bevestiging een kwartslag te draaien. Afhankelijk van de door uw bestelde afmetingen van het screendoek, zullen wij het juiste aantal bevestigingspunten bepalen. (+/- 800mm tussen afstand)

Onderhoud:
De kwaliteit is degelijk en vergt weinig onderhoud tijdens het gebruik. Om eventueel vuil te verwijderen adviseren we dit te doen met lauw water, met eventueel een beetje groene zeep en een zachte doek. Wel raden wij aan om het doek buiten de zomerperiode te verwijderen van het raam, op te rollen en thuis op een droge plek te bewaren.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via de Whatsapp op onze website, stuur een e-mail naar klantenservice@screendoekopmaat.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0522-745044.

Vanaf € 44,87


Overzicht & Bestellen

Kleur doek

Zwart

Afmetingen

Afwerking

Geen zoom

Bevestiging

Tourniquets - Nikkel

Aantal:

Prijs: €44,87

×