Screendoek met zeilringen

Productbeschrijving


Ontdek het Ultieme Gemak met ons screendoek met zeilringen!

Eenvoudige Installatie:
Onze screendoeken zijn voorzien van zeilringen, waarbij u zelf de keus hebt voor het bevestigen en monteren. Bevestig ze moeiteloos op ramen, glazen deuren of op uw lichtstraat, en ... geniet direct van de voordelen. (Wij zullen de juiste hoeveelheid bevestigingspunten bepalen op basis van de afmetingen, of op de door u gewenste posities)

Privacy en Bescherming:
Onze screendoeken zijn een effectieve filter tegen schadelijke Uv-stralen en verminderen de hitte binnen, wat resulteert in een comfortabelere en koelere ruimte. Daarnaast bieden de doeken een vorm van privacy, maar blijft er door de openingsfactor van 3-5% wel zicht van binnen naar buiten.

Veelzijdigheid:
Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, onze screendoeken zijn perfect voor verschillende situaties. Gebruik ze in de slaapkamer, woonkamer, kantoorruimte, garagedeur of op het raam van uw caravan op de camping.

Stijlvol en Duurzaam:
Gemaakt van hoogwaardig screendoek materiaal(PVC-coating), zijn onze screendoeken duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik(3 jaar garantie). Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je de keuze hebt welke het beste bij uw interieur of exterieur past.

Onderhoud:
De kwaliteit is degelijk en vergt weinig onderhoud tijdens het gebruik. Om eventueel vuil te verwijderen adviseren we dit te doen met lauw water, met eventueel een beetje groene zeep en een zachte doek. Wel raden wij aan om het doek buiten de zomerperiode te verwijderen van het raam, op te rollen en thuis op een droge plek te bewaren.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via de Whatsapp op onze website, stuur een e-mail naar klantenservice@screendoekopmaat.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0522-745044.

Vanaf € 36,87


Overzicht & Bestellen

Kleur doek

Zwart

Afmetingen

Bevestiging

Zeilringen - Nikkel

Afwerking

Geen zoom

Aantal:

Prijs: €36,87

×