Screendoek met zuignappen

Productbeschrijving


Ontdek het Ultieme Gemak met ons screendoek met zuignappen!


Eenvoudige Installatie:
Onze screendoeken zijn voorzien van zuignappen, wat betekent dat u geen gedoe heeft met boren of ... gereedschap. Bevestig ze moeiteloos op ramen, glazen deuren of op uw lichtstraat, en geniet direct van de voordelen. (Wij zullen de juiste hoeveelheid bevestigingspunten bepalen op basis van de afmetingen)

Privacy en Bescherming:
Onze screendoeken zijn een effectieve filter tegen schadelijke Uv-stralen en verminderen de hitte binnen, wat resulteert in een comfortabelere en koelere ruimte. Daarnaast bieden de doeken een vorm van privacy, maar blijft er door de openingsfactor van 3-5% wel zicht van binnen naar buiten.

Veelzijdigheid:
Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, onze screendoeken zijn perfect voor verschillende situaties. Gebruik ze in de slaapkamer, woonkamer, kantoorruimte, garagedeur of op het raam van uw caravan op de camping.

Stijlvol en Duurzaam:
Gemaakt van hoogwaardig screendoek materiaal(PVC-coating), zijn onze screendoeken duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik(3 jaar garantie). Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je de keuze hebt welke het beste bij uw interieur of exterieur past.

Enkele tips voor gebruik en montage:
1. Reinig het oppervlak grondig voordat u de zuignappen aanbrengt voor een optimale hechting
2. Verplaats de doeken voorzichtig om de zuignappen te herpositioneren zonder schade aan uw ramen of oppervlakken te veroorzaken
3. Als u de doeken wilt verwijderen, duw dan voorzichtig met uw nagel tegen de zijkant van de zuignap zodat deze los komt van het raam en om beschadiging van uw raam te voorkomen.

Onderhoud:
De kwaliteit is degelijk en vergt weinig onderhoud tijdens het gebruik. Om eventueel vuil te verwijderen adviseren we dit te doen met lauw water, met eventueel een beetje groene zeep en een zachte doek. Wel raden wij aan om het doek buiten de zomerperiode te verwijderen van het raam, op te rollen en thuis op een droge plek te bewaren.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via de Whatsapp op onze website, stuur een e-mail naar klantenservice@screendoekopmaat.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0522-745044.

Vanaf € 42,67


Overzicht & Bestellen

Kleur doek

Zwart

Afmetingen

Afwerking

Geen zoom

Bevestiging

Zuignap - Nikkel ring

Aantal:

Prijs: €42,67

×